Evenementen

Management Trainingen en Events

Teamleidercoaching.nl organiseert evenementen voor verschillende managementlagen in Customer contact omgevingen. Wij willen inspireren en verbinden; je laten kennismaken met collega’s in het land, kijkjes geven in andere keukens en je de mogelijkheid bieden je netwerk verder uit te breiden.

Ons aanbod staat open voor aanmelding. Datum en locatie zijn afhankelijk van inschrijving.

Aanmelden

Actueel aanbod

Klik voor meer informatie…

Voor Teamleiders of Managers werkzaam in de Customer Contact of Callcenter.

Wat mag je verwachten?

Samen met ca. 5 tot maximaal 10 vakgenoten krijg jij een dag vol inspiratie aangeboden:

  • we vertellen je alles over de nieuwste ontwikkeling in jouw vakgebied
  • we boosten jouw persoonlijke ontwikkeling én coachen je in de door jou gewenste of door je werkgever gestuurde leiderschapsstijl
  • verder is er volop ruimte voor eigen inbreng en gaan we o.a. door middel van intervisie in gesprek over dagelijkse zaken en dillemma’s op de werkvloer.
  • je krijgt ook een kijkje in de keuken van een ander callcenter of de mogelijkheid om jouw werkvloer te laten zien aan andere teamleiders/managers
  • en meer!

Kortom: een leerzame dag op een inspirerende locatie (volgt)! Aandacht voor jouw vak én jouw persoonlijke ontwikkeling! Een investering in jezelf en de toekomst, waar ook jouw werkgever direct profijt van zal ondervinden.

Deelname

Je kunt deze dag zowel rechtstreeks deelnemen (je dient wel werkzaam te zijn als teamleider of manager in een callcenter omgeving) als via je werkgever.

De investering voor deze dag (ca. 6 uur) bedraagt bedraagt € 495,- p.p. excl. BTW. Dit is inclusief alle materiaal, koffie/thee en lunch of snack.

Durf jij je te laten inspireren?

 

Schrijf je snel in, want vol is vol! Stuur een mail naar: aanmelden@teamleidercoaching.nl

Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en dat het om de Teamleider Inspiratiedag gaat. Je ontvangt dan een aanmeldformulier en alle nadere informatie ter inspiratie vooraf. Heb je nog vragen? Bel: 085 3012252 of mail: contact@teamleidercoaching.nl. We vertellen je graag meer over deze inspirerende dag!

Intervisie groepen: Wij streven er naar in elke provincie minimaal 1 intervisiegroep te hebben voor leidinggevenden (teamleiders en managers). Een intervisie groep bestaat uit 5 a 6 personen en komt 1x per 4 – 6 weken bij elkaar. Op basis van één of twee ingebrachte casussen vindt gedurende 2 uur een intervisie plaats. Als nodig wordt de intervisiegroep gedurende de opstart begeleid door een intervisiebegeleider vanuit Teamleidercoaching. Intervisie geeft nieuwe en andere inzichten en aanpak op soortgelijke problematiek. Daarnaast is dit ook een mooie kans collega’s in het vakgebied te leren kennen en het eigen netwerk binnen klantcontact verder uit te breiden.

Voor deelname aan een intervisiegroep vragen wij een commitment van minimaal 4 bijeenkomsten, cq een periode van minimaal een half jaar.

Meld je aan via aanmelden@teamleidercoaching.nl voor een intervisiegroep bij jou in de buurt. Zodra er voldoende deelnemers zijn, wordt je geïnformeerd en gaan we van start.

Voor deelname aan een intervisiegroep vragen wij een bijdrage in de kosten voor de locatie en koffie/thee faciliteiten van € 150 euro per jaar indien men als particulier deelneemt. Zakelijke deelname bedraagt € 249 euro per jaar, exclusief BTW.

Facturering geschiedt halfjaarlijks vooraf.

Heb je nog vragen? Bel: 085 3012252 of mail: contact@teamleidercoaching.nl

Training & Workshops