1 op 1 begeleiding

Bent u op zoek naar een coach voor u zelf, of voor één van uw teamleiders of managers?
Of heeft u een stafmedewerker die ondersteuning kan gebruiken?
Personal Coaching

Teamleidercoaching.nl is gespecialiseerd in personal coaching en de 1 op 1 begeleiding – van aankomend leidinggevenden tot senior level. Ook coachen wij staffuncties (Trafficers, Planners, Coaches, Projectmanagers etc.) en KCC managers en Operations managers.

Onze kortdurende ontwikkelingsgerichte trajecten zijn altijd maatwerk en volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de cliënt. Een programma kan bijvoorbeeld bestaan uit:

  • coaching-on-the-job
  • het aanleren van vaardigheden zoals leren leidinggeven of leidinggeven aan zelfsturende teams
  • het uitvoeren van Quality Monitoring
  • de introductie of begeleiding van LEAN/Agile werken

Ook zaken als het voeren van een effectief functioneringsgesprek of het aansturen van een webcare team en de benodige specifieke vaardigheden die dat vraagt, kunnen onderdeel uitmaken van het programma.

Daarnaast bestaat een coachprogramma vaak ook uit een deel persoonlijke ontwikkeling: reflectie en zelfinzicht op houding en gedrag, talentcoaching of loopbaanbegeleiding tot en met het geven van – of leren omgaan met – feedback.

Op basis van uw wensen maken wij voor elke cliënt een persoonlijk toekomstgericht ontwikkelplan. Een dergelijk traject bestaat meestal uit 4 tot 6 coachafspraken die  zo om de 2 a 3 weken plaatsvinden.
In de tussentijd kan cliënt het geleerde toepassen en leert daarop reflecteren. Daarmee bereiken wij niet alleen direct merkbare korte termijn resultaten, maar zijn we in staat het handelen én denken dusdanig te verduurzamen dat de cliënt in staat is ook naar de toekomst toe zichzelf te blijven ontwikkelen.

HR gesprek voeren

Weten wat wij voor u of één van uw medewerkers kunnen betekenen?
Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden!

Bel 085 3012252 of mail ons voor meer informatie: contact@teamleidercoaching.nl

Of meld je gelijk aan en stuur een mail naar: aanmelden@teamleidercoaching.nl

Vermeld daarin je naam en telefoonnummer. Je ontvangt dan een aanmeldformulier en alle nadere informatie vooraf.