Referenties

Wat onze klanten zeggen…

Gerichte individuele en teamcoaching

Door het voeren van afzonderlijke gesprekken heeft de coach een duidelijk beeld gevormd van de verschillende manieren van onderling werken binnen ons team en wat er verder allemaal tussen ons speelde op meer persoonlijk vlak.

Door met elkaar in gesprek te gaan en de lucht te klaren, in combinatie met de fijne gerichte individuele en teamcoaching, hebben wij als team in korte tijd veel stappen kunnen zetten en hebben we geleerd in een voortdurende postitieve flow van verbetering te blijven door elkaar gericht aan te spreken op elkaars talenten, in plaats van op de “energievreters”.”

Wil, Senior Teammanager

On-the-job begeleiding

“Tijdens de coachgesprekken en in de on-the-job begeleiding werd me vaak een spiegel voorgehouden, wat voor mij veel helderheid gaf ten aanzien van mijn eigen denken, handelen en mijn aandeel in ons team. Deze inzichten hebben gemaakt dat ik na 5 sessies, nu weer met veel plezier en energie in mijn rol zit als Teammanager en positief naar de toekomst kijk.”

Gerda, Teammanager

Verandering ligt binnen mezelf

“Het belangrijkste inzicht wat ik heb gekregen is dat verandering echt binnen mezelf ligt. Door op een andere manier naar zaken te kijken en anders te communiceren kan ik bijv. werk wat niet bij mij hoort, op de juiste wijze en naar de juiste afdeling delegeren en durf ik er op te vertrouwen dat het dan ook correct wordt afgehandeld.

Daarnaast heb ik een efficiëntere manier van de dagstart aangeleerd en heb ik nu beter en voortdurend inzicht in voortgang van de lopende zaken, verbeteringen en projecten in mijn team. Ik ervaar minder stress en meer grip en kan van hieruit nu rustig verder groeien in mijn nieuwe rol.”

Twan, Projectmanager